Blog Başlık

  • Mart 09, 2020 Diğer Dostlarımız

    Afrika gri papağanı olarak da bilinen Jako papağan türü, papağan türünün en fazla konuşma yeteneğine sahip olan türüdür. Bu yüzden oldukça ilgi çeken Jako papağanının bakımının doğru şekilde yapılması hem sağlığı hem de konuşma potansiyelinin arttırılması açısından çok önemlidir. Jako papağanının beslenmesi noktasında oldukça hassas şekilde hareket edilmesi gerekir. Özellikle doğal ortamında neler yediği konusunda bilgi sahibi olunması gerekir. Böylelikle kafeste beslerken de doğal dünyasındaki ortam koşulları sağlanarak, konuşma konusundaki gerçek potansiyelini ortaya çıkartabilmek mümkündür. Özellikle de sevdiği şeyleri yemesi, psikolojik açıdan rahat olmasını sağlar ki böylelikle daha fazla konuşma isteğine sahip olur.

    Jako Papağan, Jako Papagan, Jako
  • Mart 04, 2020 Diğer Dostlarımız

    Muhabbet kuşları muhteşem ötüşleriyle en yakın dostlarımız arasındadır. Bakımları her ne kadar diğer evcil hayvanlara göre kolay olsa da, muhabbet kuşu beslerken öğrenmek gereken pek çok şey bulunur. Muhabbet kuşu cinsiyet belirleme amacıyla bazı püf noktaları bilmek de öğrenilmesi gerekenler arasında yer alıyor. Bir muhabbet kuşunun cinsiyetini belirlemekte yaşını bilmek önemli bir diğer unsur olarak öne çıkar.

    Muhabbet kuşu cinsiyeti, muhabbet kuşu, muhabbet kusu cinsiyeti
  • Mart 03, 2020 Kedi

    Karakterleri ve şirinlikleri bulunduğu her ortama neşe katan kedilerin bakımı noktasında dikkatli hareket etmek gerekir. Özellikle yaşam standartlarını kaliteli hale getirebilmek açısından çok önemlidir. Bu nedenle de kedi bakımı başlığı altındaki her türlü konuda mutlak suret ile seçilecek ürünlerin iyi ve kaliteli olması gerekir. Kedinizin mışıl mışıl uyuyacağı kedi yataklarında da son derece dikkatli seçimlerde bulunulması çok önemlidir. Özellikle kedi yatağı seçiminde yapılan hatalar, genellikle kedilerin kendileri için alınan bu yataklar yerine farklı yerlerde yatmasına neden olur. Bu sebeple de kedinizin kolayca kedi yatağının seçiminde mutlaka kolayca benimseyeceği yatakları tercih etmeye özen göstermelisiniz.

    kedi yatağı, kedi yatagi, kedi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR