Blog Başlık

  • Nisan 02, 2020 Kedi

    Mevsimsel olarak tüy oranı artan ve buna bağlı olarak da sürekli daha fazla kirlenen kedilerin, kendilerine özgü temizlenme mekanizmaları hayranlık uyandırıcıdır. Sokakta bile hemen hemen hiç kirli kedi görmüyor oluşumuzda, bu muhteşem temizlenme mekanizmasından kaynaklanır. Bununla birlikte ev kedilerinin ilave olarak aralıklarla yıkanması bizim sağlığımız açısından önemlidir. Her ne kadar kendilerini temizleseler de, kötü kokulardan kurtulamadıkları gibi çeşitli bakterilerin ve mikroorganizmalarında zaman içerisinde taşıyıcısı konumuna gelirler. Ancak hem kedilerin suyla olan düşmanlığı ve yanı sıra kullanılan şampuanlara karşı gösterdikleri hassasiyet, yıkama işini tam bir külfete dönüştürür. Kedi temizleme spreyi bu konuda imdadımıza yetişen bir ürün.

    Kedi Temizleme Spreyi
  • Nisan 01, 2020 Kedi

    Kediler doğanın tüm diğer mucize yaratıkları gibi hayranlık uyandırıcı pek çok özelliğe sahiptir. Bu özelliklerden en göze çarpanlarından biri ise asla kirli bir kedi göremeyeceğiniz kadar kendilerini temizleme özellikleridir. Kedilerin zımparaya benzeyen özel dilleri, aynı zamanda antiseptik bir sıvı salgılar. Bu dille sık tüylerini yalayan kediler, her türlü kiri tüylerinden kolayca arındırabilir ve parlayan desenlerle ortalıkta dolaşarak gözlerimizi alırlar. Bu özelliğinin yanında kedilerin sudan nefret etmek gibi bir diğer özellikleri daha bulunur. Her cinsteki kediler suya karşı büyük bir korku beslerler. Bu durum özellikle ev kedilerinin temizlenmesinin gerekip gerekmediği sorunsalını ortaya çıkarır. Diğer bir soru da kedi nasıl temizlenir? olarak karşımıza çıkar.

    kedi, kedi temizleme, kedi nasıl temizlenir
  • Mart 30, 2020 Köpek

    Türkiye’ de son yıllarda oldukça popüler hale gelen köpek maması markalarından birisi olan New Dog markası, Lider Pet Food çatısı altında faaliyet gösteriyor. Son derece geniş ve zengin bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Bu şekilde her ırktan ve her yaştan köpek için birbirinden lezzetli ve son derece sağlıklı köpek mamalarının üretimini gerçekleştiriyor. Özellikle hem ürün kalitesi hem de fiyat düzeyi ile Türkiye’ de köpek maması çeşitleri içerisinde New Dog köpek maması dengeli markalardan birisi konumunda bulunuyor.

    New Dog Köpek Maması, new dog, new dog mama
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR