Blog Başlık

  • Nisan 22, 2020 Kedi

    Evde kedi beslemek, pek çok ihtiyacı beraberinde getirir. Bu nedenle de günümüzde kediler eözgü son derece geniş bir kedi bakım ürün yelpazesi bulunmaktadır. Kedi bakım ürünlerinden birisi de kedi kumlarıdır. Evde beslenen kedilerin tuvalet ihtiyaçlarının hem sağlıklı hem de konforlu bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur. Ancak kedi sahipleri, kedi kumu almaya karar verdiklerinde karşılarına çok çeşitli seçenekler çıkıyor. Dolayısıyla hangisini alacağına karar veremiyor. Bentonit kedi kumu modelleri ise yaygın olarak tercih edilmesiyle bir adım öne çıkıyor.

    Bentonit Kedi Kumu
  • Nisan 20, 2020 Kedi

    Tüm canlılarda olduğu gibi yeni doğmuş kedilerde tek başlarına hayatta kalmakta fazlasıyla zorlanırlar. Bu nedenle de yeni doğan tüm kediler annelerinin desteğine ihtiyaç duyarlar. Ancak bazı yavru kediler bu konuda pek şanslı olamayabiliyor. Özellikle de hayatın zorluklarına karşı mücadelesine bir adım geride başlamak durumunda kalıyorlar. Böyle bir süreçte annesinden alamadığı desteği sağlamak her yeni doğan kedinin hayatta kalabilmesi açısından çok önemlidir. Çeşitli nedenlerle annesinden kopmuş bir yavru kedi için en önemli konulardan birisi de beslenmesidir. Çok narin ve hassas oldukları bir süreç olduğundan her hayvan sever için yeni doğan kedi nasıl beslenir merak edilebiliyor.

    Yeni doğan kedi, yavru kedi
  • Nisan 19, 2020 Kedi

    Evde beslenen kediler için beslenme ve uykunun dışındaki en temel ihtiyaçlardan birisi de tuvalettir. Her kedi sahibinin en fazla zorlandıkları konuların başında da gelmektedir. Evde kedi besleyenler için hem sağlıklı hem de hijyenik bir kum çözümünün sağlanması gerekmektedir. Kediler son derece hijyenik canlılar olması sebebi ile beğenmediği veya kirli olduğunu düşündüğü tuvalete girmez. 

    kedi kumu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR