Blog Başlık

  • Mayıs 27, 2020 Köpek

    Evinizde büyük bir sevgi ve ilgiyle beslediğiniz evcil hayvanlarınızın bazı olumsuz etkileri de yaşam alanınızda söz konusu olabilir. Özellikle evcil hayvan kokuları bunun en başında geliyor. Sadık dostunuz köpeğinizin da çoğu zaman sizin fark etmeyeceğiniz şekilde evinize koku yayması söz konusu olabiliyor. Çoğu köpek sahibi bu kokuyu fark etmiyor olsa da dışarıdan gelen bir kişi bu köpek kokusunu hemen çok bariz şekilde alabilir. Ancak bu köpek kokusu kalıcı etkiye sahip değildir. Yapacağınız birkaç müdahale sonucunda evinizde sadık dostunuzun kokusunu tamamen geçirebilmeniz de mümkündür.

    Köpek kokusu giderme
  • Mayıs 26, 2020 Kedi

    Evlerin en şirin ve en saf olguları olan kedilerde ishal hali çok sık şekilde görülebilecek durumlardan birisidir. Kedinizin ishal olmasına neden olabilecek pek çok farklı faktör söz konusudur. Kedinizin yaşam tarzı, temizlik alışkanlıkları ve beslenme şekli gibi etkenler, kedinizde ishal görebilmenize neden olur. Kediler temel olarak tüy temizleme konusunda oldukça titizdirler. Tüylerini temizlerken tüy yutmaları sebebiyle dönem dönem ishal olabilmeleri söz konusu oluyor. Eğer kedi ishali çok sık şekilde veya çok uzun süreli olarak gözlemleniyor ise ilk yapmanız gereken uzman veteriner hekimden destek alınmalıdır.

    kedi ishali
  • Mayıs 21, 2020 Kedi

    Kediler için evde hem hijyenik hem de pratik temizleme olması için kedi kumu kullanmak mümkündür. Kedi kumları, toprak vb. alternatiflere nazaran kedilerin tuvalet ihtiyacını çok daha hijyenik ve çok daha konforlu bir şekilde karşılamaktadır. Bu nedenle kedi kumu almak isteyenlerin karşısında yapısal özelliklerine göre değişkenlik gösteren çok çeşitli kedi kumu modeli çıkmaktadır. Bunlardan birisi de silika kedi kumu modelleridir. Silika kedi kumları, Türkiye genelinde kedi sahipleri tarafından yaygın olarak tercih edilmektedir. Kedilerin tuvalet ihtiyaçlarına ilişkin diğer alternatiflerde bulunan tüm olumsuzlukları ortadan kaldıran yapısal özelliklere sahiptir.

    silica, silika, silika kedi kumu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR