Blog Başlık

  • Ocak 31, 2020 Köpek

    Sektörün en kaliteli köpek mamalarından biri olan Pro plan, Purina tarafından üretiliyor. Çok sayıda çeşide sahip olan Pro plan köpek maması, farklı ırk, farklı yaş grupları, kısırlaştırılmış köpek maması, çeşitli sağlık sorunlarına karşı özel mamalar gibi çok geniş bir çeşitlilikler kullanıcıya ulaşıyor. Çeşitli besinlere karşı alerjisi bulunan köpekler ve sağlık sorunları yaşamış köpekler için de, tıbbi etkileri olan mamaları pro plan markasıyla bulabilirsiniz.

    pro plan köpek maması, köpek maması, proplan köpek maması, proplan kopek mamasi
  • Ocak 31, 2020 Köpek

    Köpekler için çok sayıda modelde ve malzemeden yapılmış tasmanın bulunuyor olması tesadüfi değildir. Her köpeğin kendine has özellikleri ve ihtiyaçları bulunur. Bunun yanında köpek sahiplerinin köpekleri üzerinde tam kontrol sağlaması için, tasmaların çeşitli özelliklere sahip olması gerekir. Bu durum köpek tasma modelleri konusunda sayısız çeşidin ortaya çıkmasına neden olur.

    Yeni bir köpek aldıysanız, köpeğiniz için tasma seçimi yapabilmeniz oldukça karmaşık bir işleme dönüşecektir. Var olan çok fazla seçenek içerisinde, hangi tasmanın sizin için en iyisi olacağı zorlu bir seçim süreci oluşturur. Bu seçimi en doğru şekilde yapabilmek için, köpeğinizin ırkı, boyutları, huyu, tasmanın kullanım şekli gibi kıstasları göz önünde bulundurmanız gerekecektir. Ayrıca unutulmamalı ki, köpeğinizi zaman içerisinde daha fazla tanıyacak, alışkanlıkları hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaksınız. Bu gerçekleştiğinde, köpek tasma modeli seçiminizi daha sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz.

    köpek tasma, köpek zincir tasma, köpek belden tasma, köpek gps tasma
  • Ocak 30, 2020 Köpek

    Son zamanların en popüler köpek maması markalarından birisi olan Econature, Türkiye’ de de yaygın olarak tercih ediliyor. Piyasada bulunan pek çok köpek maması markası gibi Econature köpek maması ürünleri içerisinde de tahıl bulunuyor. Özellikle tahıl grubundan içerisinde mısır ve pirinç bulunuyor. Ekonomik fiyata sahip olması ile de son derece makul şekilde köpeklerin beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor. Farklı yaş ve sağlık grubundaki köpekler için farklı köpek maması çeşitleri bulunuyor. İçeriğinde bulunan tahıl ürünlerine karşın yüksek protein seviyesi ile oldukça doyurucu bir etki sağlıyor.

    econature, econature köpek maması, econature kopek mamasi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR