Blog Başlık

  • Aralık 11, 2020 Diğer Dostlarımız

    Muhabbet kuşu beslemek, her türlü pet beslemek gibi kendisine özel bilgi birikiminin oluşması anlamına da gelir. Kuşunuzun bakımı ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için yapmanız gerekenlerin başında, onun fiziki ve karakteristik tabiatıyla ilgili bilgi sahibi olmaktan geçer. Elbette bu durum aynı zamanda onun habitatı hakkında ve aynı zamanda doğa hakkında pek çok bilgiye de sahip olmanızı sağlayacaktır. Muhabbet kuşlarının tırnakları sürekli uzar ve bu konuda kendilerinin bir çözümü yoktur. Uzayan tırnaklar geriye doğru kıvrılır ve bir süre sonra onların canlarını acıtacak, iltihapların oluşmasına sebep olacak batmalar ortaya çıkar. Hu yüzden sistematik bir şekilde kuşunuzun tırnaklarını kesmeniz gerekir. Bu aşamada Muhabbet Kuşu Tırnağı Nasıl Kesilir? Sorusunu sormalı ve bu konuda ayrıntılı bir araştırma yapmanız gerekir.

    muhabbet kuşu
  • Aralık 10, 2020 Diğer Dostlarımız

    Normal bir tavşanın şirinliğine şirinlik katacak fiziksel özelliklere sahip olan cüce tavşanlar, son yıllarda tüm dünyaya oldukça popüler hale geldi. Dünyanın her yerinde ev tavşan beslemeye karar verenlerin tercihi yüksek oranda cüce tavşanlardan yana oluyor. Evde cüce tavşan beslemek istendiğinde mutlaka hakkında bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Özel bakım koşullarına sahip olan cüce tavşanlar için hem sağlıklı hem de huzurlu bir ortam oluşturabiliyor olunması gerekir. Bu bilgilerin en başında da cüce tavşan ne kadar büyür sorusunun yanıtı gelmektedir. Çok enerjik canlılar olmalarından mütevellit gün boyunca sürekli oyun oynama isteği içerisinde bulunur. Özellikle tek başına birbirinden eğlenceli oyunlar oynar.

    cüce tavşan
  • Aralık 07, 2020 Diğer Dostlarımız

    Kaplumbağa beslemeye karar vermekle, onlarla ilgili ve aynı zamanda doğayla ilgili pek çok konuda da bilgi sahibi olmanızı sağlayacaksınız. Onların yaşam ortamları, doğal yaşamlarını nerede ve nasıl sürdükleri, nelerle beslendikleri, diğer canlılara yaklaşımları gibi konular, sizin için doğayla ilgili hatırı sayılır bir bilgi birikimi oluşturacaktır. Kaplumbağa sahiplerinin en sık sordukları sorulardan biri Kaplumbağa Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır? Sorusu oluyor. İlk bakışta çok önemli gibi gelmeyen bu konu, aslında dostumuzun sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi ve bizim de ona yardım edebilmemiz için bazen zaruri olarak cevaplanması gereken bir soru haline gelmesine neden oluyor. Bu sebeple dostumuzun cinsiyetini doğru bir şekilde belirlememiz önemli hale geliyor.

    Kaplumbağa cinsiyeti
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR