Blog Başlık

  • Kasım 19, 2020 Köpek

    Kokular köpeklerin yaşamında çok önemli bir yere sahiptir. Aynı zamanda tüyleri ve fiziksel yapılarıyla, kendileri de çeşitli kokuları yaşadıkları tüm alanlara bırakırlar. Üzerine salya, dışkı parçaları, idrar kalıntıları gibi faktörlerde eklenince, köpek sahiplerinin en büyük sorunlarından biri haline gelirler. Her köpek sahibinin evdeki köpek kokusuna zaman içerisinde alışması normaldir. Ancak dışarıdan gelen biri, ev sahibinin fark etmediği bu kötü kokuyu hemen fark eder. Bu durum toplumsal yaşam açısından hayli zorlu durumlarla karşılaşmanıza sebep olur. Bu sebeplerle köpek sahiplerinin Evdeki köpek kokusu nasıl giderilir? Sorusunu sıklıkla sorduğuna tanık olursunuz. Bu soru ancak etraflıca cevaplandırılabilecek, çok yönlü çözümler oluşturmak zorunda kalacağınız bir cevaba sahiptir.

    köpek kokusu
  • Kasım 18, 2020 Köpek

    Köpek sahibi olmak isteyen kişiler için, en çok düşündüren sorunlardan biri, tuvaletleri konusunda ki endişedir. Aslında köpeklerin tuvalet konusunda ki eğitimleri, doğru bir yaklaşımla birkaç gün içerisinde verilebilen bir eğitimdir. Köpek tuvalet eğitimi nasıl verilir? Sorusu iki farklı şekilde cevaplandırılması gereken bir sorudur. Yaşam alnınızda bulunan, onun için belirlediğini bir yere tuvaletini yapmasını istiyorsanız, bunun için farklı bir eğitim verilmelidir. Ya da doğrudan dışarıya yapmasını istiyorsanız ve her gün köpeğinizle ilgilenerek onu birkaç defa çıkarabilecekseniz farklı bir eğitim vermeniz gerekecektir. Dışarıya çıkması ve tuvaletini orada yapması, elbette herkesin öncelikle tercih edeceği bir durumdur. Ancak bunun için, müsait zamanlar belirlemeniz ve her gün rutin bir şekilde buna uymanız da gerekecektir.

    köpek tuvalet eğitimi
  • Kasım 17, 2020 Diğer Dostlarımız

    Yavru kuşların bakımı anneleri tarafından mükemmel şekilde ve cinslerinin ihtiyaçlarına göre yapılır. Ancak çeşitli durumlarda yavru kuşlara bakmak zorunda kalmanız da mümkün. Annesini kaybetmiş yavru kuş ya da kuşlarınız varsa, bu güzellikleri beslemek ve bakımını da üstlenmek zorunda kalacaksınız anlamına gelir. Bu noktada Yavru kuş bakımı nasıl olur? Sorusu da büyü bir önem kazanıyor. Bir yavru kuşun bakımını üstlendiğiniz ilk andan itibaren bilmeniz gereken iki önemli konu vardır. Bunlar yavruya su vermeye çalışmamak ve cinsine göre doğru beslenme şeklini bilmek. Dolayısıyla öncelikle kuşunuzun türünü doğru bir şekilde öğrenmeniz gereklidir. Kuşun türünün yanlış belirlenmesi, aynı zamanda yanlış beslenmenin oluşturulmasını sağlar. Bu da kuşunuzun ölümüne bile sebep olabilir.

    yavru kuş bakımı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR