Blog Başlık

  • Temmuz 14, 2020 Köpek

    Köpek tasmaları, köpeklerin sosyalleşmeleri açısından en temel ürünlerden birisidir. Bu nedenle de köpeklerin sosyal ortamlarda hem kendileri hem de çevresindekiler açısından son derece yüksek güvenlik koşullarının oluşturulabilmesine yardımcı oluyor. Her ne kadar insanların sadık ve sevecen dostları olsa da köpekler, güdüsel etkileri nedeni ile sosyal alanlarda çok ciddi sorunların meydana gelebilmesine neden olabiliyor. Bu yüzden gezintiye çıkartılacak köpeklerde tasma kullanımı önemli bir gereklilik teşkil ediyor. Köpek tasması kullanmak isteyenler için sunulan birbirinden farklı alternatifler bulunuyor. Farklı köpek tasması modelleri ile hem köpekler için hem de sahipleri için en rahat tasma kullanımının gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor.

    köpek bel tasması
  • Temmuz 12, 2020 Diğer Dostlarımız

    Akvaryumda kullanılan ışıklar sadece akvaryumun için net şekilde görebilmek ve balıkları dışarıdan rahatlıkla izlemek için kullanılmaz. Aksine akvaryumdaki balıklar için gerekli olan yaşam koşulları standartlarının sağlanması açısından en temel gerekliliklerden birisidir. Bu nedenle akvaryum ışığı seçimi ve düzenlemeleri noktasında son derece hassas şekilde hareket edilmesi gerekir. Az seviyede olan akvaryum aydınlatma ışıkları yetersiz kalabileceği gibi fazla olması da balıklar için zararlı olabilir. Bu yüzden akvaryumda beslenen balıkların veya diğer canlıların gün ışığı konusunda ihtiyaçlarına göre hareket edilmesi gerekir. Akvaryumdaki ışık aynı zamanda akvaryum içerisinde bitki ve organizmaların yetişmesi açısından gerekli olan oksijen ve enerjinin oluşturulmasını sağlamaktadır.

    akvaryum ışığı
  • Temmuz 09, 2020 Diğer Dostlarımız

    Akvaryumda hangi canlı besleniyor olunursa olunsun berrak bir suya sahip olmak her akvaryum sahibinin en temel arzularından birisidir. Çünkü içerisindeki canlılar kadar dekoratif görselliği de akvaryumların en temel olgularından birisidir. Bunun sağlanabilmesi için iyi bir akvaryum bakım ve temizliğinin yapılması gerekliliği bulunmaktadır. Bu yüzden akvaryum suyu konusunda her akvaryum sahibi son derece takıntılı bir şekilde hareket edebilmektedir. Akvaryumun içerisindeki suyun tamamen berrak olması, son derece hoş bir görsellik ortaya çıkartabileceği gibi içerisindeki canlılar açısından da son derece sağlıklı bir yaşam alanı oluşturur. Akvaryum suyunun berraklığa sahip olabilmesi açısından mutlaka renginin duru olması gerekiyor. Bunun sağlanabilmesi için dikkat edilmesi gereken birkaç faktör söz konusudur.

    akvaryum suyu, berrak akvaryum suyu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR