Blog Başlık

  • Haziran 27, 2020 Diğer Dostlarımız

    Akvaryumlarda her zaman daha fazla hareketlilik arayanların kullanabilecekleri birbirinden farklı yöntem ve ürünler bulunuyor. Akvaryumun hem daha canlı hem de daha hareketli bir görünüm kazanmasına yardımcı olacak hareketliliğe sahip uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamalar arasında da son derece dikkat çekici görselliği ile akvaryum kum şelalesi ilk sırada yer alıyor. Hemen hemen tüm akvaryumlarda en fazla tercih edilen akvaryum dekorları arasında kendisine yer buluyor. Ancak kum şelalesi yapımı fazlasıyla uğraşı ve hassas uygulama gerektirmektedir. Bu yüzden akvaryuma kum şelalesi yapmaya karar verenlerin mutlaka doğru ürünler ile çalışma gerçekleştirmeye dikkat etmesi gerekiyor.

    Akvaryum Kum Şelalesi
  • Haziran 26, 2020

    Evcil hayvanların temel ihtiyaçlarının dışında diğer ihtiyaçlarına odaklı olarak geliştirilmiş olan ürün grupları bulunuyor. Kedi ve köpeklerin sosyalleşme aktivitelerinde ihtiyaç duydukları her türlü konuda da birbirinden fonksiyonel ürünler bulunuyor. Kedi ve köpeklerin sosyalleşmelerinde en fazla ihtiyaç duydukları ürünlerden birisi de doğal olarak tasmalardır. Kedi ve köpek tasmaları ile dışarıya çıktıklarında hem kendilerinin hem de çevrelerinin güvenliğinin dinamik bir şekilde sağlanabilmesi amaçlanmaktadır. Bu nedenle de kedi ve köpekler için geliştirilmiş olan evcil hayvan tasmaları bulunuyor. Flexi tasma modelleri de hem kalitesi hem de fonksiyonelliği ile evcil hayvan sahipleri tarafından son derece yoğun şekilde kullanılıyor.

    Flexi Tasma
  • Haziran 24, 2020 Diğer Dostlarımız

    Aquaristler akvaryum konusunda yoğun bir uğraş sarf ederek, iyi bir akvaryum elde edebilirler. Basitçe biraz suyun içerisinde balık besleme düşüncesi, bir hayalden ibarettir. Çeşitli balık türlerinden ve çeşitli sayıda balık buluna bir akvaryum oluşturmak, oldukça meşakkatli bir iştir. Balıkların türlerinin birbirlerine göre uyumu, uygun atmosfer ve suyun oluşturulması, yeterli sıcaklık başlangıçta karşılaşılacak sorunlardır. Doğru ve çeşitli fitlerlerin kullanılarak, gerekli ve balıklara uygun su kalitesinin oluşturulması gerekir. Yararlı bakterilerin suda arttırılması, zararlı olanlara karşı önlemler alınması ve daha birçok detay, bir aquristin sürekli olarak uğraştığı birkaç ayrıntıdır. Akvaryum bioball, dış filtrede kullanılan bir aparat olarak, hayli önemli işlevlere sahiptir.

    bioball
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR