Blog Başlık

  • Temmuz 08, 2020 Köpek

    Her canlı için geçerli olduğu gibi yavru köpek içinde anne sütü, hayatının ilk dönemindeki en temel besin kaynağıdır. Başka hiçbir ürün ya da gıda ile alamayacağı besin takviyesini anne sütü ile alabilirler. Bu nedenle bebeklerde olduğu gibi yavru köpeklerinde mutlaka yaşamlarının ilk birkaç haftasında mutlaka anne sütüyle beslenmesi gerekir. Anne sütü ile beslenen yavru köpeklerin gelişim dönemlerinin çok daha sağlıklı olması sağlanır. Özellikle de vücut bağışıklığı henüz tam olarak gelişmemiş olan yavru köpeklerin, anne sütünden aldıkları mineral ve vitaminler bu gelişimin en uygun şekilde olmasını sağlamaktadır.

    yavru köpek
  • Temmuz 06, 2020 Diğer Dostlarımız

    Akvaryumunda daha zengin bir görüntü arzulayanlar için birbirinden farklı akvaryum dekorları bulunuyor. Ancak akvaryum içerisinde sabit dekorlardan ziyade hem dekoratif etki oluşturan hem de fayda sağlayan dekoratif nitelik canlıların kullanımı tavsiye edilir. Bu çerçevede de bir akvaryum içerisinde hem görsel zenginlik kazandıracak hem de beslenen canlılara fayda sağlayacak en etkili dekor yosunlardır. Bu nedenle de hemen hemen her akvaryumda mutlaka bulunan akvaryum bitkilerinin başında akvaryum yosunu gelmektedir. Akvaryum yosunları, akvaryum içerisindeki su kalitesine de önemli bir katkı sağlar. Ayrıca beslenen balık ve diğer canlı türlerine göre yaşam kalitesini arttırıcı etkiler oluşturabilmektedir.

    Akvaryum Yosunu
  • Temmuz 05, 2020 Köpek

    Köpek sahiplerinin adını sıkça duymaya başladığı ürünlerden birisi de köpek tuvalet petleridir. Genellikle yoğun bir kullanım yapısına sahip olmasa da gün içerisinde pek çok noktada oldukça önemli bir kurtarıcı özelliğine sahiptir.  Bu nedenle de köpek sahiplerinin mutlaka bulundurmaları gereken köpek pet ürünlerinden birisidir. Köpek tuvalet pedi özellikle dışarıya çıkma konusunda çok fazla istekli olmayan köpekler için oldukça işlevsel bir üründür. Özellikle bazı köpek türleri dışarı çıkma ve dışarıda gezme konusunda çok fazla isteğe sahip değildir. Bununla birlikte toplu yaşam alanları olan apartman gibi alanlarda ikamet edenler açısından da oldukça ideal bir ürün niteliği taşımaktadır.

    köpek tuvalet pedi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR